Copyright © Tuğçe'nin Kitaplığı
Design by Dzignine
12 Şubat 2013 Salı

A Terrible Love - Marata Eros | Tanıtım


Hugging couple on black background

Bu haftaki kapak tanıtımlarımızdan ilki, Marata Eros'un 13 Şubat'ta yayımlanacak New Adult türündeki romanı, A Terrible Love. Kapak tasarımı ise, Samantha Young, Kami Garcia, Amanda Hocking gibi yazarların da kapak tasarımını yapan Phatpuppyart'a ait. Ben şahsen kapağı beğendim ve kitabı da okunacaklar listeme ekledim bile... Şimdi biraz da kitabı tanıyalım :)

Kitap Tanıtımı 

Jessica Mackey, zorunluluktan titizlikle hazırlanmış bir yalanı yaşamaktadır. Yeni bir başlangıç yapabilmek için, kim olduğunu ve yaşadığı gizli trajediyi geride bırakmıştır. Ama Jess, tutkunun geride bırakılamayacağını yakında anlayacaktır; kendisi ve onun gerçekten kim olduğunu görebilen tek adam için. Varlığı, Jess'in kendisi için yarattığı huzurlu hayatını tehlikeye atacak tek adam...

Devin Castile varlığının eksik parçası olan genç bir kadın ile karşılaşır, aynı zamanda korkunç bir suçun kurbanı bir genç kadın. Devin, bu kadın karşı duyduğu fiziksel arzuya rağmen, duygusal olarak mesafesini koruyabileceğine kendisini inandırmıştır. Zamanla Jess'in kurduğu yalan dünya yavaş yavaş yıkılmaya başlarken, aralarındaki çekimde artmaktadır. Gerçeğin ortaya çıkması, nelere mal olacaktır? Hayatlarına ya da tüm varlıklarına?

MarataEros
Yazar Tanıtımı

Marata Eros, erotik ve fantastik elementler içeren aşk ve korku romanı yazarıdır. İlk modern aşk romanı A Terrible Love 13 Şubat'ta yayımlanacaktır. Marata, tutkulu bir yazar olduğu kadar bir okumayada düşkündür ve okurları ile iletişimde olmayı çok sever ve kendisini destekleyen okurlara minnettardır.


3 yorum:

  1. Tuğçe, bu kapak Gabriel'in kapağındakinin aynı değil mi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın andırıyor, özellikle renkler aynı canım ama ondan hem çiftin duruşu farklı hem de adam giyinik ;)

      Sil
    2. Evet ya, Gabriel ile aynı ben renklerden dolayı otomatik olarak Arafta ya gitmişti ama Gabriel'i cehenemmindeki ciftin aynısı, ta kendisi ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...