Copyright © Tuğçe'nin Kitaplığı
Design by Dzignine
14 Şubat 2013 Perşembe

Drowning In You - Rebecca Berto | Tanıtım


Pageflex Persona [document: PRS0000038_00071]

İşte New Adult (yeni yetişkin) türünde bir kitap tanıtımı daha, Rebecca Berto'nun Nisan 2013'te okuyucu ile buluşacak kitabı Drowning In You. Kapak tasarımı bugün açıklanan kitabın çalışmasını Okay Creations http://www.okaycreations.net ; Jacqueline Barkla Photography (http://jacquelinebarkla.deviantart.com yapmış.  Bence gayet güzel de olmuş. Okunacaklar listesine bir yenisini ekledim.  Sizlerle de paylaşayım konusunu aşağıda...

Kitap Tanıtımı 

Charlee May, Dexter Hollingworth'e onbeş yaşından beri gizlice aşıktır. Beş yıl sonra, Mason's Ski Lift tesisinde meydana gelen korkunç bir kaza sonucu, milyoner babası kötü bir şekilde yaralanır ve annesi de Dexter'ın çalıştırdığı kayak liftinde hayatını kaybeder. Charlee, dünyaları başına yıkılmışken, küçük kardeşinin de tek bakıcısı olarak kalır.

Dexter, Charlee'den daha farklı olamazdı. Dövmeli, ciddi ilişkilerden kaçınan bir genç ve babası da yasadışı işlerle yakından ilgili. Dexter'ın bu namı karşısında, neredeyse herkes kazayı planladığını düşünmektedir.
Yıllar sonra hala kendisine göre fazla iyi olan, Charlee May'e karşı birşeyler hissetmektedir.

Kaderin bu kötü oyunu, Charlee'nin ailesini ve Dexter'ı bir araya getirir, ikisi de hisleri karşılıklı mı merak etmeye başlar. Ancak Dexter'ın babası da bir yandan May'lerin milyonlarının peşindedir. Bir dokunuş, bir bakış, bir öpücük... Sonuçları ne olursa olsun, kaderleri birbirlerine bağlanmıştır.

Kitapla ilgili daha fazla bilgi için; Goodreads - http://www.goodreads.com/book/show/17206928-drowning-in-you

Yazar Tanıtımı 

VLUU L100  / Samsung L100
Rebecca Berto, okurları yazdığı hikayeler karşısında duygusallaştığında heyecanlanan ve bunu kendisine söylediklerinde daha da mutlu olan bir yazar. Enteresan bir yaratıcılığa sahiptir, bilgisayar başında çok vakit geçirir ve kurguları üzerinda çalışırken de kendini fazla kaptırır. Yüreğinizi acıtan ve seksi hikayeler arasında sıkışmış kalmıştır.
Köpeği ve erkek arkadaşı ile birlikte Melbourne, Avustralya'da yaşamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...