Copyright © Tuğçe'nin Kitaplığı
Design by Dzignine
14 Şubat 2013 Perşembe

Faster We Burn - Chelsea M. Cameron | Tanıtım


FasterWeBurn AMAZON

Yine bir New Adult romanı ile buradayım. Nisan 2013'te okurla buluşacak bir devam kitabı bu seferki, Faster We Burn. Chelsea M. Cameron'un Deeper We Fall (ki şu sıralar okuyorum, yorum yakında) adlı kitabının ve aynı isimli serinin ikinci kitabının kapak resmi bugün okurla buluşuyor. İlk kitabın kapağını oldukça beğenmiştim, hatta ilgimi çekmesine kapağı neden olmuştu diyebilirim. Bu kapakta ondan pek geri kalmıyor, ne dersiniz? Tasarım son zamanlarda okuduğum birçok kitapta karşılaştığım  Okay Creations a ait. Şimdi kısaca kitaptan bahsedeyim.
Kitap Tanıtım 

Faster We Burn (Deeper We Fall #2) 

Katie Hallman'ın hayatında son ihtiyacı olan şey, başka bir erkek ama Stryker Grant yine de orada. Bir önceki kabusa dönen ilişkisinden, sadece bir kaçış olarak başlayan ilişki, daha fazlasına dönüşmek üzere. Stryker, Katie'ye daha önce kimsenin yapamadığı kadar yaklaşmayı başarır ve Katie ondan kolay kurtulamayacağını kısa zamanda anlar. Ama Katie zaten kırılmış olan kalbini milyonlarca parçaya bölebilecek bir adama açabilecek mi?
 
O zaman ilk kitaptan da kısaca bahsedeyim değil mi?


FasterWeBurnDeeper We Fall (Deeper We Fall #1) 

Lottie Anders, en yakın arkadaşının, beyin hasarına neden olan trajik bir araba kazasının ardından iki yıl sonra üniversitedeki ilk yılına başlamaya hazırdır. Devam etmeye hazır... Hayatını mahveden geceyi unutmaya başlamaya hazır...

Lottie'nin planları, kazaya neden olan kardeşlerin hayatına yeniden girmesi ile suya düşer.

Zack, acımasız, bencil ve en yakın arkadaşına olanları sürekli Lottie'nin suratına çarpan bir çocuktur. Zan ise farklıdır; Lottie'nin anlamsız konuşmalarını dinleyen, "Bülbülü Öldürmek"i en azın Lottie kadar seven ve koyu renkli gözleri karşı koyulamaz birisi.

Sorun şu ki; kaza esnasında Zan arabayı kullanmaktaydı ve şimdi Lottie onun, o gece olanlar hakkında yalan söylediğini öğrenir. Lottie'nin karar vermesi gerekmektedir; ona yeniden güvenmek onu affetmesini sağlayabilecek mi, yoksa daha büyük bir acıya mı neden olacak?

Yazar Tanıtımı 

ChelseaChelsea M. Cameron 

Chelsea M. Cameron, New York Times ve USA Today en çok satan kitapları yazarlarından birisidir. Genç Edebiyatı ve Yeni Yetişkin türlerde yazmaktadır. Jane Auste, Charlotte ve Emily Bronte hayranı, saplantılı bir çay tiryakisi, eski bir pon pon kız, tesadüfi ve garip seyleri seven, vejeteryan ve dünyanın en kötü video oyunu kullanıcısıdır. Yazmadığı zamanlarda, arabada şarkı söyler ve tweet göndermekle meşgul olur. Maine Üniversitesinde Gazetecilik okumuş ve mezun olur olmaz mesleği bırakarak, kafasındaki kişiler hakkında yazmaya başlamıştır. Çoğu zaman bu kişilerin de en az onun kadar tuhaf  olduğu görülmektedir.

Ulaşabileceğiniz linkler:

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...