Copyright © Tuğçe'nin Kitaplığı
Design by Dzignine
21 Şubat 2013 Perşembe

Ve Crazy, Stupid Love: Yeni Yetişkin Türü Kitap Çekilişi İçin Vakit Geldi| Blog Hop


Daha önce Ocak Ayı sonunda duyurduğum gibi, Talk Supe Blogunun düzenlediği, blog hop adı verilen bir kitap çekilişine dahil oldum. 21 Şubat – 28 Şubat (gece yarısı) tarihleri arasında gerçekleşecek çekilişin teması, şu sıraların en popüler kitap türü New Adult (Yeni Yetişkin)

Peki Nedir bu Yeni Yetişkin Türü? Bununla ilgili bir yazım ve bu türe ait bir yazar ile röportajım Blogum Dergisi Mart Sayısında yer alacak ama ondan önce daha kısa bir bilgi edinmek isterseniz  tık tık...

Kitap çekilişi için, 1 adet aşağıda gördüğünüz ya da kendi istediğiniz New Adult (Yeni Yetişkin) türüne ait romana sahip olabilirsiniz. Kitaplar henüz Türkçe'de çıkmadığı için (aksi belirtilmediği sürece)İngilizce olarak gönderilecektir, ancak yakın zamanda (maalesef tam tarih bilmiyoruz henüz) Türkiye'de çıkacak birkaç örnek var, eğer bunları bekleyip Türkçe'sini almayı tercih ederseniz bunu kazandığınızda adresiniz ile birlikte belirtmeyi Unutmayın! Ayrıca aşağıda bu blog hop'a katılan diğer bloglarında listesi var, her birinde ayrı bir çekiliş yürütülüyor, kaçırmayın derim!!!!





0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...