Copyright © Tuğçe'nin Kitaplığı
Design by Dzignine
5 Şubat 2013 Salı

Destiny Gift - Juliana Haygert | Tanıtım


Pageflex Persona [document: PRS0000038_00071]
Juliana Haygert'ın Yeni Yetişkin (New Adult) türündeki Paranormal aşk romanı, Destiny Gift'in kapağı bugün okurlara tanıtıldı. Kapak tasarımı, bu türün birçok bilinen kitabının kapaklarını yapmış olan (ki bunlardan bir tanesi benim çok sevdiğim Hopeless) Okay Creations.  Everlast Üçlemesinin ilk kitabı olan Destiny Gift, raflardaki yerini 9 Nisan 2013'te alacak. Aşağıda kitabın arka kapak tanıtımını bulabilirsiniz.

Kitap Tanıtımı

Gelecekte 30 yıl sonra, New York Şehrinin yeni hali tamamen karanlıkta kurulmuştur.

Bir NYU öğrencisi olan on dokuz yaşındaki Nadine, gerçek hisler beslediği, hayali bir adam olan Victor Gianni'ye ait ön görülere sahiptir. Gerçekten aklını yitiriyor olmaktan korkarak, bu ön görülerin sadece gündüz düşleri olduğunu varsayar, ta ki; gerçekten bir gün Victor'a rastlayana kadar. Ancak Victor, Nadine'i tanımıyordur ve onu geri çevirir. Karşılaşmalarından sonra, Nadine'in ön görüleri şekil değiştirir; ürkütücü kaderler ve talimatlar haline dönüşür, hiç duymadığı tanrılar, keskin pençelerini kullanmaktan çekinmeyen iblisler...

Nadine, aklını kaçırıp kaçırmadığını anlamak için, kendisine gelen talimatları takip etmeye karar verir - tabii ki gerçek, kaba ve isteksiz Victor ile - ve ön görüler kendisini, her şeyi bilen bir adama götürür: Nadine, karanlığı yok etmek için bir şanstır, tabii; iblisler ve karanlığın arkasındaki diğer güçler onu önce yok etmezse!

Daha fazla bilgi için - Goodreads: http://www.goodreads.com/book/show/16217699-destiny-gift

Ayrıca bir de çekiliş var, bunu ben düzenlemiyorum ama katılmak isteyen Goodreads Giveaway'de şansını deneyebilir... http://www.goodreads.com/giveaway/show/41997-destiny-gift

----

 Yazar Tanıtımı 

Juliana Haygert
Juliana Haygert 
Her ne kadar Juliana Haygert bir gün; Muhteşem Kadın, Buffy ya da bir elf olmayı hayal ediyor olsa da, şimdilik - daha az heyecanlı ama aynı derecede tatmin edici - bir annenin, bir eşin ve bir yazarın hayatına razı olmuş ve anavatanı Brezilya'dan binlerce kilometre uzakta, Connecticut'ta yaşamaktadır. Günlerini, muhteşem kadın kahramanlar ve onları delirten erkekler hakkında hikayeler yazarak geçirmektedir.

Ulaşabileceğiniz linkler:

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...