Copyright © Tuğçe'nin Kitaplığı
Design by Dzignine
7 Şubat 2013 Perşembe

Shooting Scars - Karina Halle | Tanıtım


Shooting Scars.v2quote

Bugün kapak tasarımı açıklanan Shooting Scars, şu sıralar okuma listemin başında yer alan ve The Artists Üçlemesinin de ilk kitabı olan Sins & Needles'ın devamı ve Mayıs 2013'te okurla buluşacak. Kapak tasarımı yine ilk kitapta olduğu gibi  Najla Qamber Designs tarafından yapılmış. Ben her iki kapağı da oldukça dikkat çekici buldum. İlk kitabın kapağını merak edenler, aşağıda bulabilirsiniz...

Kitap tanıtımı 

Shooting Scars - Karina Halle (The Artists Trilogy #2) - Mayıs, 2013 - Metal Blonde Books.

İlk  aşk için ikinci bir şans.

Uğruna herşeyi - hayatınızı bile - riske atabileceğiniz çok az şey vardır. Camden McQueen için, bu onlardan bir tanesidir.

Shooting Scars, Karina Halle'in The Artists Üçlemesinin ikinci kitabı ve Camden ile Ellie'nin ikili bakış açısından anlatılan hikayesidir.

Kitapla ilgili daha fazla bilgi için Goodreads : http://www.goodreads.com/book/show/17230559-shooting-scars
Üçlemenin ilk kitabının konusu ise şöyle;

Sins & Needles - Karina Halle (The Artists Trilogy #1) - Ocak, 2013 - Metal Blonde Books. 

SN
Ellie Watt herşeye yeniden başlamaya alışıktı. Dolandırıcılık takımında büyüyen bir çocuk olarak, çocukluğu ailesinin dolaplarında yem olarak büyümüştü. Şimdi, artık büyümüş ve daha akıllıydı; dolandırıcılık yıllarını da geride bırakmaya hazırdı. Ancak, Palm Valley, Kaliforniya'ya geri dönmek, Camden McQueen sebebiyle daha da ayartıcı bir hal almıştı.
Camden, bir zamanlar lisenin garip çocuğu, eskisinden daha büyük ve daha kötüydü ve başarılı bir dövme ustasıydı. Ellie, Camden'ın hala kendisine olan aşık olması ihtimaline güveniyordu ama hesaba katmadığı bir şey vardı; dile getirilememiş aşkın nasıl bir saplantıya dönüşebileceği.
Camden, Ellie'nin kendisini dolandırmaya hazırlandığını fark ettiğinde, ona reddedemeyeceği bir anlaşma sunar. Ama özgürlüğün bir bedeli vardı ve bu seferki bedel; hem Ellie'yi hem de Camden'ı tehlikeli bir yola sürüklemekteydi.

Yazar tanıtımı 

Karina Halle, Norveçli bir Viking ve Finli bir Moomin'in (Finlandiya'nın en ünlü çizgi karakteri) kızıdır. Aklında troller ve sonsuz karanlık ile Kanada'nın Vancouver şehrinde büyümüştür. Trol ve karanlık sevdası zaman içinde icinde insanları korkutan şeylerden zevk almasına dönüşmüş. Yazdığı bir çok sorunlu karakter gibi, kendini nerede bulacağını bilememiş ve oyunculuk, makyaj artistliği, film prodüksiyonu, sahne yazarlığı, fotoğrafçılık, seyahat yazarlığı ve muzik gazeteciliğini denemiş. Ama sonunda kendisini, yazdığı romanların sayfaları arasında bulmuş (keşke en baştan oradan başlasaymış.)

TRU'dan Gazetecelik diplomasına ve Vancouver Film Okulundan da bir sahne yazarlığı derecesine sahip. Seyahat yazıları, müzik yorumları ve söyleşileri ve fotoğrafları; Consequences of Sound, Mxdwn ve GoNomad Travel Guides gibi yayınlarda yer almıştır. Şu anda British Columbia'da yaşamaktadır ve bir zombi kıyameti için hazırlanmaktadır.

Yazarın linkleri:

Sins & Needles kitabını buradan satın alabilirsiniz:


Ya da buradan 

Amazon:

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...